indaplove aeg electrolux meta i30 klaida

Ką daryti kai Electrolux ar Aeg indaplovė meta i30 klaidą

Ši klaida praneša apie vandens pratekėjimą. Įprastai šios indaplovės turi plastikinį dugną į kurį dėl per aukšto vandens lygio ar dėl trūkusios žarnos ar kitų nesandarumų pritekėjo vandens.

Indaplovę jums teks ištraukti ir paversti į priekį 45-90 laipsnių kampu, kol ištekės visas vanduo esantis dugne. Pastaba! – Prieš procedūrą nepamirškite indaplovę išjungti iš tinklo. Nuimkite priekinę apatinę indaplovės korpuso dalį ir išsausinkite dugną iki visiško sausumo (patogiausia tai atlikti nuėmus dugną). Ieškokite vandens pratekėjimo židinių. Jei vanduo sunkėsi jau kuris laikas tikrai pastebėsite rusvos spalvos riebaluotą vietą.

Pastatykite indaplovę į teisingą padėtį įjunkite ir stebėkite ar indaplovė nepraleidžia kur nors vandens. Jei kartą susidūrėte su šia problema, ji atsikartos ir vėl ir vėl kol nepašalinsite pratekėjimo priežasties. Jei nepavyksta to atlikti patiems kvieskite meistrą.

Jei visos tarpinės, žarnos, šlangos ir korpusai sveiki, gali būti, kad gedimas bus vandens lygio daviklyje, turite pasitikrinti ar daviklis nėra užsikišęs, ar daviklio šlanga (jei tokia yra) visiškai švari.

Su pagarba ir meile

Electrolux AEG indaplovės klaida i30 / Aeg indaplovės klaida i30

technikos.lt

Nesusitvarkote savarankiškai ir reikia pagalbos? indaplovių remontas Vilniuje. Skambinkite +37064523495

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *